Ми передзвонимо вам самі!!

Ім'я

Заповніть це поле

Номер телефону

Заповніть це поле

Текст повідомлення

Заповніть це поле

Час дзвінка

  • сьогодні
  • сьогодні
  • завтра
  • дата

18 листопада 2020

Старт будівництва 3-ої черги

Ми раді анонсувати старт реалізації проекту нової 3-ої черги ЖК Family&Friends! І це не всі хороші новини! У вас ще є можливість купити квартиру в другій черзі житлового Комплексу Family&Friends - за вигідною ціною! Пропонуємо Вам скористатися вигідною пропозицією при покупці квартири до 30.11.2020! Умови попереднього бронювання і ціни на квартири уточнюйте у відділі з продажів.

6 листопада 2020

Динаміка будівництва, жовтень 2020

Шановні покупці житлового комплексу «Family & Friends». Повідомляємо Вам про те, що всі будівельно-монтажні роботи ведуться згідно з графіком будівельно-монтажних робіт! Станом на 04.11.2020 року виконано:   секція Б   Монолітні роботи ведуться на рівні 12 поверху. Влаштування зовнішніх і внутрішніх стін і перегородок ведеться на 10 поверсі. Віконні конструкції встановлено по 8 поверх включно. Зроблено гідроізоляцію підвалу. Зроблено зворотню засипку пазух підвалу.   секція М   Монолітні роботи ведуться на рівні 10 поверху. Влаштування зовнішніх і внутрішніх стін і перегородок ведеться на 6 поверсі. Зроблено гідроізоляцію підвалу. Зроблено зворотню засипку пазух підвалу.   секція Ж   Ведуться монолітні роботи на рівні 8 поверху. Влаштування зовнішніх і внутрішніх стін і перегородок ведеться на 3 поверсі. Зроблено гідроізоляцію підвалу. Зроблено зворотню засипку пазух підвалу. Влаштування цегляних стін в підвальних...

30 жовтня 2020

Black November

Дивіться, падає! Падає ціна на квартири в ЖК Family&Friends: -10% на апартаменти на цілий Black November! Той випадок, коли ви у правильному місці, у правильний час :)    

13 жовтня 2020

Ціни летіли, летіли та... впали!

БК GEOS дарує -10% на обрані квартири в ЖК Family&Friends. Замість жовтневої меланхолії інвестуйте у своє щасливе майбутнє! Просторі апартаменти, висока якість та ідеальна локація для сімейного життя за найвигіднішою ціною в ЖК Family&Friends. * Акція діє до 31.10.2020.

5 жовтня 2020

Динаміка будівництва, вересень 2020

Шановні покупці житлового комплексу «Family & Friends». Повідомляємо Вам про те, що всі будівельно-монтажні роботи ведуться згідно з графіком будівельно-монтажних робіт! Станом на 05.10.2020 року виконано:   Секція Б Монолітні роботи ведуться на рівні 11 поверху. Влаштування зовнішніх і внутрішніх стін і перегородок ведеться на 10 поверсі. Віконні конструкції встановлено по 6 поверх включно.   Секція М Монолітні роботи ведуться на рівні 9 поверху. Влаштування зовнішніх і внутрішніх стін і перегородок ведеться на 5 поверсі.   Секція Ж Ведуться монолітні роботи на рівні 6 поверху. Влаштування зовнішніх і внутрішніх стін і перегородок ведеться на 2 поверсі

1 жовтня 2020

Останні квартири за старою ціною

БК GEOS мандрує у часі та запрошує вас з собою. Встигніть придбати квартиру за старими цінами в ЖК Family&Friends!   Нехай похмура осінь стане найяскравішим етапом життя!

 
Поділися з друзями!

Ми в соціальних мережах

0